Putin despre mine


Nu stiu, poate, pardon, nu poate, sigur e un articol tampit, pe care dupa, probabil o sa regret ca l’am scris, dar vreau sa il scriu, deoarece simt nevoia.

Uneori (destul de des) vad lumea din jurul meu, mai suparata, mai abatuta de la calea “fericirii”, si vreau sa ii “consolez” dar nu pot, deoarece nu stiu cum sa fac acest lucru. Si chiar daca merg la ei, ii intreb ce au, uneori imi spun nimic, uneori imi spun, dar nu stiu ce sa spun.

Mi’e greu sa spun ceva, deoarece nu cunosc situatia, chiar daca imi e prieten bun. Nu stiu sa dau un sfat ca alti, la acest lucru nu ma pricep de loc, si sincer, cred ca e mai bine asa.

Dar uneori ma intreb de ce? Poate pentru ca si eu, la randul meu, nu imi place sa fiu inveselit, si spun repede “nimic” chiar daca mi se pare ca o sa cada cerul pe mine, dar nu o fac. Pentru ca uneori e mai bine sa tin in mine, pentru ca e mai usor, si pentru ca nu imi place sa ma descarc (excluzand atunci cand sunt beat, ca numai asa se intampla sa imi dau drumul la gura, dar si atunci putin).

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Despre mine and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s