Despre nuntă, în special despre miri


Acum două seri, eram în parcul din sat la mine, și na, cum e august, logic că sunt și multe nunți, în fiecare săptămână cel puțin două nunți, cel puțin. Și na, ne-am gândit noi să vorbim despre cum sunt miri înainte și după nuntă.

Bineînțeles, articolul nu se adresează tuturor bărbaților, doar uni o să se regăsească, și uni vor ajunge să facă exact la fel cum o să scriu mai jos. Bineînțeles, nu toți!

Okei, deci începe discuția, nu știu de la ce am început, dar după cum ați observat, orice bărbat care înainte să se însoare, și e cu viitoarea nevastă, e un mielușel. El nu mai bea, vrea să îi fac pe plac cât mai mult viitoarei neveste, și așa mai departe.

Totul se termină însă în noaptea nunți, când… se face praf, bea de nu se mai satură, și ajunge să fie dus acasă de nevastă, de nași sau mai știu eu de cine. Înainte era mielușel, în dar după noaptea nunți nu o să se mai sature de băutură. Și o să bea, și o să se trezească mai rar.

În caz de mai și divorțează, atunci totul e clar ca lumina zilei, nu va mai fi mielușel, și își va îneca amarul în băutură și alte câcaturi, și nu se mai trezi mult timp, poate chiar niciodată, ca na… pula mea, a pierdut iubirea vieții lui, și na… băutura e răspunsul, și bea omul până ajunge în mormânt, și acolo tot cu băutura la gura.

Asta e părerea mea, și după cum spun, nu se adresează tuturor bărbaților, dar cam așa se întâmplă.

Voi ce credeți? Am dreptate sau nu?

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Despre nuntă, în special despre miri

  1. Cel mai bine e sa iti arati caracterul de la inceput….merge bine, nu merge la fel de bine:D Parerea mea!

    • PanTeraS says:

      Asa ar fi normal, sa dai cartile pe fata din prima, nu sa faci in asa fel incat sa fii baiatul de vis al acelei fete, pentru ca la un momendat vei claca stramb, si nu o sa’i placa, si isi va da seama prea tarziu cu cine sa maritat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s