Ce cameră foto îmi recomandați?


Toată vara am vrut să îmi iua tot felul de aparate. De la Fujifilm la Nikon, de la Nikon la Olympus, de la Olympus înapoi la Fuji, și tot așa mai departe. Până acum vreo 2 săptămâni când am dat peste un site. Aleatoriu. Și văd acolo cameră Pentax. WTF?!!?!

Mă rog. Acum câteva zile au apărut și pe emag. Și acum mă gândesc serios să îmi iau această cameră. Pentru că e destul de ieftină, și are și un zoom acceptabil (10x).

Din comentarii, din testele de pe net, pozele ies bine, filmările le face perfect. Acum totuși sunt pe gânduri. Să-mi iau acel Pentax Optio RZ10 sau să îmi iau acest Olympus VR-310. Eu unul aș închina spre Pentax, pentru că are un ISO de la 64 la 6400 pe gând Olympusul are un ISO de doar 80-1600. Și la preț e mai bun Pentax-ul, deoarece el costa 554,99 lei iar Olympus-ul costa 599,99 lei.

Acum, din comentariu de pe emag, rezulta că Pentax-ul e bun, merge brici. Pentru un aparat compact e foarte bun, acum nu știu dacă să îl iau sigur. De aceea vă cer vouă părerea. Voi ce credeți că ar trebui să îmi iau? Pentax-ul sau Olympus-ul?

Iar dacă aveți alte aparate până în 600RON cu un zoom de 10x sau chiar 7x lăsați un link aici că să mai „studiez ofertele” și mă hotărăsc la urma.

Advertisements

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Ce cameră foto îmi recomandați?

  1. Pai..dintre cele 2..cred ca Pentax e alegerea..:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s