A fost un weekend frumos


Cei drept, de mult nu am mai avut un weekend ca acesta. A fost frumos, am râs pe o tema de tot râsul. Anume de un singur nume. Nu o să îl spun, pentru că o să pară că suntem nebuni (de parcă nu am fi…) și na. Dar oricum, va ține acel nume mult și bine, și o să râdem de el de numa, numa.

Asta se întâmpla sâmbătă seara. În seara asta, am vrut să vedem apusul. Mă rog… după discuții interminabile de pe facebook, adică 126 de comentarii în mai puțin de 10 minute la acel nume, ne-am făcut planuri să ieșim să facem poze, să vedem apusul. Cei drept, am prins un apus de toată frumusețea. Păcat că apusul era pe final, și nu am avut ce face.

Oricum, am făcut câteva poze destul de frumoase, și cei drept, unele sunt chiar reușite. Din 196 de poze, cred și eu că ar fi una-două reușite pe acolo. Bineînțeles, eu în mare parte am fost fotograf, dar na… La cât mă pricep eu la fotografii… Am încercat unele poze, au ieșit destul de bine.

Am făcut câteva poze și la soare, și de fiecare dată, când era să prind o mașină, era o DACIE. Mă rog… un weekend frumos, pe care nu o să fie prea ușor uitat. Sper să mai repetăm experiența și în altă zi.

Voi ce ați făcut în acest weekend?

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Aventuri, Despre mine and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s