Usain Bolt vs Mașină


Azi, mi-am adus aminte de Usain Bolt, care pe 100 de metri a făcut 9,86 sec. Acum, mă gândeam ce s-ar întâmpla dacă l-ai fi pus atunci contra unei mașini de cursă, de drag-uri. Acele mașini care se întrec în viteză pe 100 de metri.

Chiar mă gândesc care ar termina primul. Nu vreau să spun neapărat acele mașini care sunt concepute special pentru viteză, că acelea pot sa atingă și 6 sec pe 100 metri. Eu mă refer la o simplă mașină, puțin tunată.

Ar fi o încercare tare, și imaginația mea zboară undeva foarte departe momentan, dar după cum îmi imaginez eu, în primi 50 metri Bolt ar fi primul, până când pornește mașina, și până una alta, Bolt va avea un avantaj, dar după ce-i 50 metri, chiar nu îmi dau seama ce ar putea să se întâmple. Or îl întrece mașina pe la 80 metri, or va fi o bătălie în ultimi 10 metri.

E un exercițiu frumos de gândire. Voi ce credeți? Cine ar câștiga?

Advertisements

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Usain Bolt vs Mașină

 1. Masinile de drag, cele de competitie, nu se intrec pe 100 de metri, ci pe 400.

  Cat despre eventuala competitie, o masina modificata special pentru liniute, probabil ar pierde in primii 50 de metri, maxim, daca e una mai slabuta. Dar dupa asta, e imposibil ca Usain sa o mai intreaca.

  Parerea mea

  • PanTeraS says:

   Stiu ca se intrec pe 400, dar ideea la o masina e ca pornirea e cea mai grea, dar na… Dupa 50 de metri e batalia, dar daca prinde viteza, masina trece cu siguranta.

 2. Felix says:

  Eu cred că trebuie să ne ajutăm de uneltele pe care le facem, nu să încercăm să le învingem în competiții. Dacă ar fi fost un asemenea concurs aș propune ca mașină Loganul 🙂 aici chiar ca nu ai de unde să ști cine câștigă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s