Anul apocaliptic – 2012


A venit și acest an, 2012. Pe când aflasem eu prima oară de acest an, în care se presupunea că murim toți, se întâmpla acum câțiva ani, când eu încă umblam de pe un forum pe altu (atunci eram pe rophotoshop.com și freakz.ro). Pe cel din urmă, freakz.ro, am văzut un articol referitor la acest subiect. Dacă nu mă înșel, era prin 2008-2009 când am aflat eu despre apocalipsă.

Ce-i drept, acolo a început totul. Această curiozitate a mea, referitoare la teorii despre sfârșitul lumi, și sincer, am aflat din ce în ce mai multe, dar cele mai multe se referă la data 21.12.2012. Despre această dată, cu trecerea timpului, am aflat foarte multe. De la un atac terorist organizat de iluminiști (o să urmeze un articol, în care vă voi explica de ce spun asta), la căderea unui meteorit pe planetă, la coliziunea planetei noastre cu planeta X (Nibiru) sau că noi vom evolua din a 3-a dimensiune în dimensiunea a 5-a, fără să vedem dimensiunea a 4-a.

Dar toate astea sunt doar niște abureli. 21.12.2012 va fi o zi ca oricare altă, și nu se va întâmpla nimic. Acest an, apocaliptic, reprezinta, doar terminarea calendarului mayas. Și da, de acolo a început totul, de prin 19– și ceva, când s-a descoperit o tăbliță, care a fost tradusă greșit. Prima traducere a fost că lumea se va sfârși în 2012, dar traducerea adevărată era că se termină un ciclu din calendarul mayas.

Mai exact, un ciclu de 5125 de ani. Până la urmă, ce va fi pe aceea dată, va fi, dar până atunci, nu vom avea de unde să știm.

Voi ce credeți că se va întâmpla pe 21.12.2012?

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Parerile mele and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Anul apocaliptic – 2012

  1. oltelean says:

    Am “invins” deja destule apocalipse, deci 21.12.’12 nu reprezinta decat alta zi… nu stiu ce o mai fi si atunci, da’ cred ca pe 22.12 voi fi putin mahmur, ca doar e sfarsit… de saptamana 😉

  2. Felix says:

    Stai să vezi la sfârşit când toţi aşteaptă sfârşitul şi nu vine :)))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s