Au trecut 18 ani


Dupa mult timp, am facut si eu 18 anisori, si nu prea imi place aceasta varsta din cateva motive, destul de evidente spun eu.

In primul rand, nu imi place deoarece de acum raspund de propriile mele actiuni. Daca pana acum, era cum era, mai raspundeau parintii in locul tau, acum, nu mai e asa, de acum orice fac e pe propria mea raspundere.

Un alt lucru care nu imi place, ar fi ca de acum, cred, ca voi avea mai multe responsabilitati, avand 18 ani esti om mare, si nu mai esti copil. Pe dracu, nici eu nu ma cred cand spun asta, da na.

Dar, de ce sa vedem numai dezavantajele? Hai sa ne uitam si la avantaje! Care ar fi acelea? Poi… De acum pot sa intru in orice bar din Romania si sa comand o bere linistit, deoarece, vorba aia, sunt major!

Pot sa imi cumpar tigari legal, nu trebuie sa mai merg la benzinarii si sa ii aud pe aia ca imi cer buletinul pentru ca nu am 18 ani. De acum le dau peste nas, si le zic ca am 18! Acum am trecut si de ultima bariera in ale cinematografiei, si pot sa ma uit si la filmele peste 18 ani, muhahaha. Deci, sunt, smsmecher (cu 2 de sm sa se stie).

Ma rog… La multi ani mie!!!

Advertisements

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Despre mine and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Au trecut 18 ani

 1. Razvan says:

  Le-ai prezentat exact invers, ce ai voie să faci nu prea îs avantaje, nu te ajută cu nimic, doar produc neplăceri (părerea mea de major de ceva vreme)
  Dezavantajele pe care le-ai enumerat le poţi transforma în avantaje dacă ştii cum.

  • PanTeraS says:

   Asa vad eu acum aceasta varsta. Nu stiu daca am prezentat eu invers, dar asa mi se pare mie… Bineinteles, nu am eu o gandire prea buna, dar asa vad eu lucrurile.

 2. Gruz says:

  oricum tu gandesti deloc, nu ca “nu ai o gandire prea buna”;)

 3. niki says:

  Sa stii ca nu e asa de rau…sunt anii cei mai frumosi! eu zic sa nu te mai gandesti la dezavantaje si sa te bucuri de viata 😉 La multi ani!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s