Internet-ul vieții


Am rămas fără internet mai bine de o zi, și ca tot omul normal am sunat la cel de la ROMTELECOM. Asta se întâmpla ieri. Am sunat, au zis că au niște probleme, i-am crezut și am stat o zi fără internet, deoarece ei repară. Nu știu ce repară, dar repară.

În altă ordine de idei, am sunat astăzi, iar, având în vedere că nu am avut nici o șansă să îl fac eu să meargă. Acum, după ce am stat la telefon, mai mult de 5 minute, să discut termeni tehnici, tot ce trebuia făcut era un restart la modem?!?! WTF?!?!

Mă rog, pe lângă asta, se vede că am lipsit o zi din online, având în vedere că am 9 notificări pe facebook, un domeniul câștigat de concursul organizat de porcu, chiar dacă domeniul e oferitde val33ntyn, și le mulțumesc pentru acest domeniu!

Deci, în curând, s-ar putea să mă mut pe propriul meu domeniu! Nu vă zic mai multe, e ca o surpriză! Stați aproape, și vom vedea!

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Internet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s