Like vs comment vs share


Mă iau puţin de facebook, şi de cei care cred că dacă pun nişte chestionare gen “like vs comment vs share” vor reuşi să facă mai multe like-uri la paginile lor. Dar cel mai des pentru a-şi ridica like-urile pagini, dau doar “comment vs share”, că poate cineva va da share, şi vom mai avea câteva like-uri.

În primul rând, ideea de a vota o imagine gen: Like dacă ţii cu Steaua, comment dacă ţii cu Dinamo, share dacă ţii cu Rapid (e un exemplu doar) e logic că Steaua va câştiga, deoarece e mult mai comod să dai un like decât un share.

Dar să spunem că în aceeaşi zi, aceaşi imagine, doar că e invers: Like pentru Rapid, comment pentru Steaua şi share pentru Dinamo. Voi cine credeţi că va câştiga? Logic că va câştiga Rapid. La fel cum am spus şi mai sus, e mult mai uşor să apeşi doar butonul de like, decât să laşi un comentariu sau să dai un share.

Şi exemplele pot continua, dar deobicei, în 99% din cazuri va câştiga acest “chestionar” (dacă pot să-i spun aşa) cel care are numele său asociat cu cuvantul like, deoarece e mai lejer, şi în foarte puţine cazuri, cel cu comentarii şi în foarte, foarte, foarte puţine cazuri cel cu share.

O singură dată am văzut un chestionar gen cel de sus, cu Comment câştigând, dar era de înţeles, Like era pentru Justin Bieber, iar comment pentru Metallica parcă, şi era pe o pagină/grup de ascultători ai muzici rock.

Voi când găsiţi astfel de imagini pe news, ce faceţi? Participaţi la chestionar, sau treceţi mai departe?

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Internet and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s