Examenele ECDL


De 4 luni am început şi eu să dau examenele ECDL pentru a nu mai fi nevoit sa dau competenţele la TIC. Nu că mi-ar fi frică, dar m-am gândit puţin şi la viitor.

Ce-i drept, ECDL-ul e complicat tare, multe notiuni de care nu ai auzit, pe care nu le-ai învăţat sau care nu îţi sunt prezentate. Ce-i drept, mai am un examen din 7, şi anume Microsoft Office Acces. Cel mai complicat dintre toate, din punctul meu de vedere.

Spre ruşinea mea, am picat şi un examen, care la prima vedere ar fi trebuit să fie uşor, şi anume teorie. A fost cea mai mare prostie pe care am făcut-o să cred că va fi uşor. Au fost nişte întrebări de care nu am mai auzit, dar l-am dat şi luna asta, şi am reuşit să-l iau cu succes, şi pot spune sincer că a fost mult mai uşor.

Dar, dacă vreţi să urmaţi aceste cursuri, vă sfătuiesc să citiţi cărţile pentru modul 1 (Teorie calculatoare), modul 2 (fişiere, windows xp), modulul 7 (internet, outlook). Eu unu nu am citit decât modulul 1, pentru că îl picasem, şi modul 2 şi 7 le-am ştiut, dar totuşi am avut emoţii din cauza întrebărilor.

Iar pentru modulele 3,4,5,6 (word, powerpoint, excell, acces) căutaţi pe google cursuri de la ael, vă învaţă exact ce trebuie să faceţi, şi eu unul învăţ mai uşor din simulari, decât dacă citesc o carte.

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Despre mine and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s