Eşti din “X” dacă…


Acesta e noul fenomen apărut pe facebook de câteva zile, şi totul se datorează celor de la Cenzurat cu seria de filmuleţe gen: “Eşti român dacă…“, “Eşti ungur dacă…“, “Eşti şofer român dacă…“, şi aşa mai departe.

Acest lucru a devenit un fenomen naţional în ultimele zile, şi cel puţin grupul “Eşti din Iaşi dacă…” a avut cea mai mare ascensiune pe care am văzut-o de când sunt pe facebook. A adunat la un loc peste 10.000 de membri în 2 zile. Ceva care nu vezi prea des.

Şi bineînţeles, românul când vede ceva, face şi el la fel, şi aşadar, au apărut o grămadă de grupuri. Eşti din Roman dacă, Eşti din Vaslui dacă, Eşti din Suceava dacă.

Probabil toate oraşele, până şi satele (şi la mine în comună este un astfel de grup) au un astfel de grup. Oricum, acest fenomen nu cred că va ţine mai mult de 2 săptămâni, dar mi se pare ceva incredibil, cum câteva videoclipuri de pe youtube au ajuns un asemenea fenomen pe net.

Oricum, voi faceţi parte dintr-un astfel de grup?

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Internet and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Eşti din “X” dacă…

  1. Adi says:

    Din fericire nu “musc” atunci cand vine vorba de spiritul de turma. Oricum va fi ceva gen Harlem Shake. Asa ca, prefer sa stau deoparte.

  2. Elena Al says:

    Până la un punct a fost amuzant. Dar nu cred ca e cazul să ne agităm prea tare. E un o chestie făcută la plictiseală. Ce să şi faci…când afară sunt -15 grade şi e vacanţă pentru unii, e un mod de a face timpul să treacă mai repede. Nimic nou, nimic special. Enjoy it or get over it.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s