Prima TV


Nu ştiu de voi, dar eu în ultimul timp am ajuns sa mă uit la Prima TV când mă plictisesc. De ce? Pentru că au câteva emisiuni destul de “funny”, si unele care trebuie scoase din programă.

Epic Show, este o emisiune destul de bună, care uneori te face sa râzi, si imi place să îi urmăresc săptămână de săptămână.

Trăsniţii emisiune care o urmăresc din copilărie, şi încă e bună. Chiar mă bucur că a ţinut până acum, şi din câte am înţeles, e cel mai lung serial de comedie din lume. Destul de bine.

TimeNewsRoman News altă emisiune bună, care nu e pentru toţi români. Trebuie să vedem, şi să sesizăm din când în când şi partea sarcastică a acestor ştiri.

Dar singura emisiune care nu îmi place, şi încearcă prea tare ca să fie e comică, e “Răzi şi câştigi”. Pur şi simplu aceea emisiune nu are nici un haz. Mai ales când încearcă ei să pună vocea aia ca să pară o conversaţie comica, dar nu se pricep deloc. Mă rog, voi ce părere aveţi despre emisiunile de pe prima? Ce alte posturi urmăriţi?

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Parerile mele and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Prima TV

  1. Alexander says:

    Habar n-aveam ca e o emisiune pe Prima Times New Roman news, stiam doar ca exista un blog cu numele asta care face caterinca. Uneori teribil de ieftina. Nu ma mai uit la Prima de mai mult de 5 ani. N-a fost niciodata una din preferatele mele fiindca grila de programe e atat de plictisitoare incat as urmari-o doar sa adorm. Singurele emisiuni pe care le urmaream erau Vrei sa fii miliardar, Cronica Carcotasilor si Copii spun lucruri traznite. Am incercat sa privesc noul sezon din Vrei sa fii milionar si m-am plictisit, cred ca pur si simplu am trecut de nivelul ala. Iar cu Cronica povestea e simpla, nu mai au haz.

    Urmaresc in principal Antena3 si RomaniaTV, Kanal D si cateva posturi straine – Comedy Central Extra, History, Viasat History, Travel.

    La Antena sau Protv ma uit doar cand e vorba de show-urile concurs. Iar la Romanasii hare talente refuz sa ma mai uit din momentul in care a castigat Gog. Sa ajungi dintre atatea talente sa vezi cum castiga niste imbecili….nu-ti pica bine.

Leave a comment