Biserică în Parcul Natural Bucegi


La început am zis să nu mă leg de acest subiect, mi-am facut datoria de iubitor de natura, şi am semnat petiţia online, că mai mult nu prea mai aveam ce să fac. (Poţi să o semnezi şi tu daca iubeşti natura) Dar după 4-5 zile de când s-a auzit de construirea acestei biserici în Bucegi, tot mai des vad pe news de pe facebook cât mai multe subiecte legate de acest lucru.

Acum, să mă iau puţin de biserică, şi de acest guvern incompetent din România noastră dragă.

În primul rând, cum poţi să dai 3000m2 de pământ bisericii, gratuit, într-un parc natural, unde nu ai voie să construieşti altceva decât doar ce-i extrem de important, gen un post pentru salvamontişti.

În al doilea rând, cum poţi să dai aprobare pentru aşa ceva? Aceasta biserică ar fi mai mult un obiectiv turistic, decât un loc de rugăciune, pentru că doar BOR-ul trebuie să facă bani din tot, şi să nu lase nimic deoparte.

În al treilea rând, nu înţeleg de ce vor să facă o biserică, pardon încă o biserica, la aceea înalţime, când România e plina de biserici la orice pas, şi oriunde ai merge mai găseşti câte o biserică. De ce să nu facă cu acei bani mai degrabă un spital, sau să renoveze o şcoala? De ce nu baga acei bani într-o cercetare, sau orice altceva, că de biserici suntem plini.

Nu ştiu, cred că aici, dacă guvernul nostru, şi BOR vor vedea această petiţie, si tot ce s-a spus pe lângă, să i-a o măsură şi să arate un pic de “umanitate” ca tot se vorbeşte mult despre ea în biblie.

Dacă vrei să fii ţinut la curent, şi vrei să încerci sa faci o schimbare, semnează petiţia online, şi pentru noutăţi, poze despre cum ar arata Bucegiul dupa pe pagina lor de facebook aici: Spune NU construirii noi biserici in Parcul Natural Bucegi.

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Religia and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Biserică în Parcul Natural Bucegi

  1. Laura says:

    Răspunsul la toate întrebările tale e simplu: suntem în prag de campanie. Așa îți câștigi o mare parte din alegători, dintre cei atât de orbi și fanatici care susțin biserica orice-ar fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s