Misfits


Un serial SF, frumos în felul lui, puţina comedie, superputeri, ce aş putea vrea mai mult de atât?

Un serial care începe cu o furtuna (prin care eroi noştri îşi iau puterile) şi după începe acţiunea. Şi nu, nu e cum v-aţi aştepta, ca ei să ajute lumea, şi alte bullshit-uri de astea hollywoodiene, ei doar încearcă să îşi acopere urmele de lucrurile nasoale pe care le fac, în timp ce prestează serviciu în folosul comunităţi.

Bine, probabil majoritatea dintre voi ştiţi Game of Thrones, ei, aici, personajele principale dispar aproape de la sezon la sezon, doar primele 2 sezoane sunt puţin mai interesante, cu puţin mai multă acţiune, şi unele faze comice destul de bune. Şi eu nu râd chiar la orice, trebuie să fie o glumă destul de bună ca să mă poate face să râd.

După al 2-lea sezon, serialul începe să o dea în “delir” ca să zic aşa, ba intră alţi eroi, ba mai omoară pe careva, ba mai strică ceva din centru, şi aşa mai departe. Mare parte a acţiuni, se petrece în primele 2 sezoane, şi cele mai bune din punctul meu de vedere, dupa, acţiune e bunicică, dar nu cum ne-am aştepta dupa 2 sezoane excepţionale.

Oricum, ca notă la serial, probabil l-aş nota cu… 7.5 (chiar dacă pe imdb e pe undeva la 8), dar nu mă credeţi pe cuvânt, uitaţi-vă ca totuşi e destul de interesant.

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Parerile mele, Seriale and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s