Mobile zone Iasi


Nu stiu ce alt nume as putea sa pun la acest articol decat numele service-ului pe care il recomand cu cea mai mare caldura. O scuze, defapt nu il recomand, si nu il recomand deloc.

De ce nu o fac? Ca doar nu incep sa denegrez un nume doar ca vreau eu si ca pot. Nu, nu as face asta nici macar daca as fi platit de cineva, o fac doar pentru ca merita. Nu stiu acum daca asta e politica lor, sau doar daca eu am fost mai ghinionist, dar sincer, nu pot sa recomand acest service nici unui cunoscut de al meu. Si de ce spun acest lucru poate va intrebati.

Hai sa va spun. Acum vreo luna sau asa mi-am dus telefonul in service la ei, mobile zone, in caz de nu v-ati prins, ca sa mi-l repare. Dupa mult timp de cercetare am ajuns la concluzia ca la telefon sa stricat mufa flex, adica mufa cu care imi incarc telefonul. Toate bune si frumoase, il duc la ei, le explic situatia, ei m-au asigurat ca nu au de unde sa stie daca e chiar mufa flex, si o sa incerce sa vada ce are, dupa ce ii dau nu stiu ce diagnostice.

Am zis okei, il las in service, trece o saptamana si mi-l aduc inapoi, si vreau sa spun ca trebuia adus inapoi in maxim 3-4 zile, da nu e asta o problema. Am zis ca sta mai mult si il rezolva, chiar daca o schimbare de mufa dureaza undeva la o ora maxim.

Ma rog, ma duc sa il ridic, mi se spune ca telefonul are placa de baza fripta, arsa, cum vreti dumneavoastra sa ii spuneti. Si atunci, pe moment am spus okei. Dar curiozitatea ma facut, sa imi deschid si eu telefonul, singur, pentru a ma asigura ca este asa. Si ce sa vad cand il deschid?

Placa mea de baza e intreaga, nu e arsa, nu nimic, doar ca la cum a fost desfacut telefonul de minunatii tehniceni de la Mobile Zone, au uitat ceva suruburi sa le puna la loc, cateva mufe flex nici macar nu erau puse la locul lor, si sa constat ca defapt tot eu am avut dreptate cand am spus ca e mufa de incarcare defecta.

Ei probabil dupa ce mi-au desfacut telefonul, sau uitat prin el, au cam uitat ce si de unde au scos, ca vreo 2 mufe flex nici macar nu erau puse la loc, iar una era sub placa de baza, nici macar nu era la locul ei, deasupra placi, in locasul ei. Si au desfacut-o asa bine incat au rupt cipul in 2, ca normal nu trebuia sa se ridice cu tot cu capac, dar na. Nu era greu sa il pui la loc, doar ca aveai nevoie de putina indemanare.

Dar na, astea au trecut, astea se repara, cel mai ciuda e ca i-am crezut cand mi-au spus ca e placa de baza, si noroc ca l-am desfacut eu si am vazut ca defapt nu e asa.

Asa ca, tuturor care citesc acest mic articol, sper sa nu va duceti niciodata telefoanele la service-urile mobile zone din Iasi, pentru ca habar nu au ce fac cu telefoanele cat de cat mai noi!! Numai bine!

About PanTeraS

Ce pot sa spun despre mine? As putea spune orice, dar nu are rost, asa ca... mai bine va las pe voi sa spuneti. Sau... Click aici pentru mai multe detalii.
This entry was posted in Despre mine and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s